Re-integratie 2e spoor

Kan uw langdurig zieke werknemer 
niet meer aan het werk binnen uw eigen organisatie?

Going Concern werkt beter!

Re-integratie
3e spoor

Re-integratie van oud-werknemers in de WIA maakt van alle partijen een winnaar!

Going Concern bespaart u op uw gedifferentieerde WGA premie!

Outplacement

Moet u afscheid nemen van een 
werknemer? Wij begeleiden hem of haar deskundig naar een nieuwe baan.

Going Concern werkt beter!

Arbeidsdeskundig Onderzoek

Ons arbeidsdeskundig onderzoek 
geeft u zicht op de juiste richting voor de re-integratie.

Going Concern werkt beter!

UWV Naar-WERK
UWV Werk-FIT

Ziektewet-, Arbeidsongeschiktheids- of Wajong uitkering? Klaar om
weer aan de slag te gaan? Wij helpen jou naar een nieuwe baan!
 

Zet met Going Concern samen de stap naar WERK!

Werk-Fit UWV Traject

Gedeeltelijk arbeidsongeschikt en je hebt geen werk? Je ontvangt een WIA/WAO, Wajong of Ziektewet van het UWV maar je zou best graag weer wat willen gaan doen. Je oriënteert je op je toekomst en zou willen weten wat je straks weer kan doen, welke functie bij jou past en hoe je deze kan vinden. Going Concern en UWV helpt je hierbij. Gezamenlijk maken wij een mooie toekomst!
 

Hoe ziet één Werk-Fit traject bij Going Concern eruit?

Het Werk-Fit traject bestaat vaak uit meerdere onderdelen die afgestemd worden op jou wensen, capaciteiten en belastbaarheid.
 

Fase voorafgaand aan start van het Werk-Fit traject:

 • We starten met een persoonlijk intakegesprek om jouw situatie te bespreken. Wij noemen dit het “klikgesprek” omdat wij het ook belangrijk vinden om een klik-met-elkaar te vinden.
 • We brengen samen de beperkingen, behoeftes en de ontwikkelpunten in kaart. Jouw eigen consulent stelt een re-integratieplan op welke ter goedkeuring wordt voorgelegd bij het UWV. In dit plan staan de activiteiten waarmee wij samen jou voorbereiden op een nieuwe werkomgeving. Werk-Fit dus!
 • Als het UWV akkoord geeft dan start het daadwerkelijke traject.
 

Het Werk-Fit traject:

 1. Verbeteren persoonlijke effectiviteit

  Aan de hand van één-op-één gesprekken met de Going Concern coach gaan we werken aan je persoonlijke effectiviteit. We bespreken jouw eigenschappen en knelpunten. Gezamenlijk gaan we hieraan werken zodat jij weer actiever, prettig en zeker in je vel zit. Dit maakt de stap naar werk kleiner.
 2. Versterken van de werknemersvaardigheden

  Wij gaan werken aan het (weer) opbouwen van een arbeidsritme zodat uiteindelijk werk weer stapsgewijs kan worden ingepast in jouw leven. Bijvoorbeeld door het inzetten van korte stages en/of passende werkervaringsplaatsen als tussenstap naar een betaalde baan. Op die manier kun je jezelf praktisch oriënteren naar nieuwe functies en beroepen. Wij begeleiden jou volledig, ook tijdens de stages, zodat het vinden van een mooie passende betaalde baan steeds dichterbij komt!


Aanmelding

Een Werk-Fit of Naar-Werk UWV traject bij Going Concern loopt vaak via een doorverwijzing van jouw UWV contactpersoon. Dus jouw UWV Arbeidsdeskundige, Re-integratiebegeleider of Adviseur Werk. De kosten hiervoor worden volledig betaald door UWV. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet bent doorverwezen maat dat je zelf voor Going Concern kiest. Bel ons voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek!Heb je al een contactpersoon bij het UWV?

Jouw contactpersoon kan je doorverwijzen naar Going Concern. Je kunt ook zelf aangeven dat je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt aangaan met ons. Going Concern bespreekt jouw aanmelding bij jouw UWV contactpersoon zodat je daar geen zorgen over hebt.Heb je nog geen contactpersoon bij UWV?

Wij raden je aan om een gesprek aan te gaan met het UWV om jouw wensen ten aanzien van werk kenbaar te maken. Neem hiervoor contact op met het UWV op 088-898924. Natuurlijk kan je ook met Going Concern een kennismakingsgesprek aan gaan. Gezamenlijk brengen wij jouw aanmelding bij het UWV onder de aandacht zodat het traject snel kan starten.


Waarom kiezen voor Going Concern?

 • Werk-Fit en Naar-Werk trajecten zijn kosteloos (UWV betaalt)
 • Persoonlijke gesprekken - jouw eigen consulent
 • Geen groepsgesprekken maar één-op-één begeleiding
 • Jarenlange ervaring en kennis arbeidsmarkt
 • Jouw wensen en mogelijkheden staan centraal

 

Het contact werd goed onderhouden.

De coach die ik had leefde zich in in mijn situatie. Ze was erg meelevend, duidelijk en geïnteresseerd.

GoingConcern is toegankelijk

Duidelijk, Client is voor GoingConcern een persoon, Dossier kennis, Duidelijke kennis van de regel-/wetgeving, Collega's kunnen elkaar goed aanvullen/overnemen in dien het van toepassing was.

Binnen 8 weken een nieuwe baan!

Aardige, begripvolle vrouw die mij duidelijk heeft gemaakt in welke kant ik moest zoeken. Inmiddels heb ik daarin werk gevonden.

Ja ik heb interesse in het Werk-Fit UWV Traject
 
Typ bovenstaande code over.
arrow_upward