Team Going Concern

Onze ervaren coaches staan voor u klaar

GoingConcern

Even voorstellen...

John Franck
John Franck
Arbeidsdeskunige
Ik ben sinds 2008 Arbeidsdeskundige. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van zieke mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met name het inzetbaar houden van medewerkers is mijn idealistische doel; ervoor zorgen dat mensen bij het werk aangehaakt blijven en in beweging blijven. Dat maakt mijn werk mooi! Samen met Sandra Strunk ben ik directeur van Going Concern en Arbo Concern.
Sandra Strunk
Sandra Strunk
Arbeids- en Organisatie deskundige
Sinds 1999 ben ik werkzaam in de re-integratiebranche en begeleid ik mensen naar een nieuwe passende baan. Ruim tien jaar geleden ben ik Arbeids- en Organisatiedeskundige geworden en begeleid ik organisaties bij allerlei personele vraagstukken. Met mijn ruime kennis over de (lokale) arbeidsmarkt help ik iedereen aan een nieuwe baan! Samen met John Franck ben ik directeur van Going Concern en Arbo Concern.
Sonja Kroon
Sonja Kroon
Manager re-integratie coach
Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Going Concern als re-integratie coach en sinds 2019 ook als manager van dit mooie bedrijf en team! Het coachen en begeleiden en het weer in hun kracht zetten van werknemers en cliënten en daarnaast fungeren als adviseur in re-integratie vraagstukken voor opdrachtgevers, doe ik met veel plezier. De combinatie van werken met een sociale insteek, denken in mogelijkheden en oplossingen maar daarbij de zakelijke kant niet uit het oog verliezen maakt mijn baan zo leuk en divers.
Mariëlle Simon
Mariëlle Simon
Re-integratie coach & loopbaanbegeleider
Betrokken, positieve levensinstelling, oprecht, persoonlijk en resultaat gericht. Met mensen om mij heen, sta ik graag in verbinding. Door mijn goede sociale eigenschappen en continue blijven ontwikkelen en leren, lukt mij dit prima. Samen met jou zorg ik ervoor dat jij zelf weer aan het stuur komt te staan van je leven en soms zal ik je daarin een beetje bijsturen. Hierbij maken we gebruik van gerichte oefeningen, NLP, familieopstelling en sessies in de natuur. Begeleiding in meerdere talen is mogelijk (Engels, Duits, Frans, Italiaans). “Doe wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken”. (Mahatma Gandhi)
Renée Alkemade
Renée Alkemade
Re-integratie coach
Kerensa Roest
Kerensa Roest
Re-integratie coach
Bianca van Harskamp
Bianca van Harskamp
Re-integratie coach
Klaske van Winden
Klaske van Winden
Backoffice medewerker
Onze nieuwe collega!
Onze nieuwe collega!
Re-integratie coach
Wij zijn Going Concern en vinden dat het leven bijzonder mooi is. Zoveel mogelijk voordelen met zo weinig mogelijk nadelen. Dat is waar het bij Going Concern om draait, in kleine stapjes je leven steeds leuker maken. Elk stapje is er een, totdat je op een gegeven moment achterom kijkt en denkt: wauw, mijn leven is best fijn! Wij zoeken collega's die deze visie voor zichzelf, cliënten en collega's dragen. Heb je ervaring in re-integratie en interesse om bij ons te werken? Stuur ons snel een bericht!

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.