menu
menu

Team Going Concern

Onze ervaren coaches staan voor u klaar

GoingConcern

Even voorstellen...

John Franck
John Franck
Arbeidsdeskunige
Ik ben sinds 2008 Arbeidsdeskundige. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van zieke mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met name het inzetbaar houden van medewerkers is mijn idealistische doel; ervoor zorgen dat mensen bij het werk aangehaakt blijven en in beweging blijven. Dat maakt mijn werk mooi! Samen met Sandra Strunk ben ik directeur van Going Concern en Arbo Concern.
Sandra Strunk
Sandra Strunk
Arbeids- en Organisatie deskundige
Sinds 1999 ben ik werkzaam in de re-integratiebranche en begeleid ik mensen naar een nieuwe passende baan. Ruim tien jaar geleden ben ik Arbeids- en Organisatiedeskundige geworden en begeleid ik organisaties bij allerlei personele vraagstukken. Met mijn ruime kennis over de (lokale) arbeidsmarkt help ik iedereen aan een nieuwe baan! Samen met John Franck ben ik directeur van Going Concern en Arbo Concern.
Sonja Kroon
Sonja Kroon
Manager re-integratie coach
Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Going Concern als re-integratie coach en sinds 2019 ook als manager van dit mooie bedrijf en team! Het coachen en begeleiden en het weer in hun kracht zetten van werknemers en cliënten en daarnaast fungeren als adviseur in re-integratie vraagstukken voor opdrachtgevers, doe ik met veel plezier. De combinatie van werken met een sociale insteek, denken in mogelijkheden en oplossingen maar daarbij de zakelijke kant niet uit het oog verliezen maakt mijn baan zo leuk en divers.
Claudia Homan
Claudia Homan
Re-integratie coach
Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij GoingConcern. Na mijn HBO studie ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen en deze ervaring komt mij goed van pas bij het begeleiden van werknemers in het tweede spoor. Om naast een goede begeleiding van de medewerker omtrent de Wet Verbetering Poortwachter, heb ik ook vorig jaar mijn Lifecoach diploma behaald om de werknemer nog beter te kunnen coachen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en wat zij kunnen doen om een gezonde leefstijl te verbeteren, zodat dit hun kan helpen in hun herstel, maar ook kijkend naar de toekomst om gezond te blijven. Ik doe mijn werk met passie en bevlogenheid waarbij de mens altijd centraal staan.
Mariëlle Simon
Mariëlle Simon
Re-integratie coach & loopbaanbegeleider
Betrokken, positieve levensinstelling, oprecht, persoonlijk en resultaat gericht. Met mensen om mij heen, sta ik graag in verbinding. Door mijn goede sociale eigenschappen en continue blijven ontwikkelen en leren, lukt mij dit prima. Samen met jou zorg ik ervoor dat jij zelf weer aan het stuur komt te staan van je leven en soms zal ik je daarin een beetje bijsturen. Hierbij maken we gebruik van gerichte oefeningen, NLP, familieopstelling en sessies in de natuur. Begeleiding in meerdere talen is mogelijk (Engels, Duits, Frans, Italiaans). “Doe wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken”. (Mahatma Gandhi)
Rosanne Bekkerin
Rosanne Bekkerin
Re-integratie coach
Sinds 2007 ben ik altijd betrokken geweest bij het ondersteunen van mensen en het vinden van een passende, leuke invulling aan hun carrière. In 2017 heb ik mijn eigen passie gevolgd en heb ik de uitdaging opgepakt cliënten te coachen die door ziekte vaak niet meer kunnen wat ze graag willen. Ik ondersteun mijn cliënten, waar mogelijk, weer energie te vinden om de passie in hun carrière weer terug te vinden en hierbij te zoeken naar een gezonde balans tussen de werkgever en werknemer.
Caroline van den Ende
Caroline van den Ende
Re-integratie coach
De energie van mensen en organisaties, de bemiddelende en adviserende rol in combinatie met het nastreven van een gezamenlijk doel. Dit zijn aspecten die ik graag terugzie in mijn werk. Mijn ervaring ligt ruim 20 jaar in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Ik ben een mensgerichte, transparante, betrokken en resultaatgerichte verbinder. Mijn relaties kan ik verzekeren dat mijn oprechte aandacht en interesse blijft bestaan. Dit doe ik door actief betrokken te zijn en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Op deze wijze kan ik écht van betekenis zijn.
Natasja Rietveld
Natasja Rietveld
Re-integratie coach
In mijn arbeidsverleden ben ik altijd met mensen in contact geweest op vele fronten. Door deze ervaring leerde ik iemands achtergrond en interesses kennen. Dit zorgde ervoor dat mijn persoonlijke interesse naar de menselijke kant groeide. In mijn huidige werk leer ik iemand in de meest kwetsbare kant kennen. Mijn focus ligt in het oprecht luisteren naar het verhaal, de kracht bij iemand naar boven halen en samen kijken naar alle mogelijkheden die er zijn.
Onze nieuwe collega!
Onze nieuwe collega!
Re-integratie coach
Wij zijn Going Concern en vinden dat het leven bijzonder mooi is. Zoveel mogelijk voordelen met zo weinig mogelijk nadelen. Dat is waar het bij Going Concern om draait, in kleine stapjes je leven steeds leuker maken. Elk stapje is er een, totdat je op een gegeven moment achterom kijkt en denkt: wauw, mijn leven is best fijn! Wij zoeken collega's die deze visie voor zichzelf, cliënten en collega's dragen. Heb je ervaring in re-integratie en interesse om bij ons te werken? Stuur ons snel een bericht!

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.