Outplacement

Succesvol richting werk bij een andere werkgever

GoingConcern

Resultaatgericht maatwerk
met Going Concern

Van werk
naar werk

 

Het kan om allerlei redenen gebeuren dat u afscheid moet nemen van een werknemer. Er zijn situaties waarin u als werkgever uw medewerker wilt ondersteunen in de (betaalde) zoektocht naar een andere baan. Bijvoorbeeld als ontslag dreigt en u zich verantwoordelijk voelt voor het vergroten van de kans op  een andere baan. Soms maakt outplacement deel uit van een sociaal plan. Voor professionele en resultaatgerichte begeleiding van uw werknemer(s) bent u bij Going Concern aan het juiste adres.

GoingConcern
GoingConcern

Deskundige begeleiding
op maat

 

Wij bieden een aanpak waar u beiden van profiteert. De werkzaamheden van Going Concern zijn erop gericht u als werkgever te ontlasten. En tegelijkertijd uw medewerker met maatwerk te ondersteunen in het zoeken en vinden van werk ‘buiten de deur’. Zo profiteert u beiden van onze jarenlange ervaring en kennis van de arbeidsmarkt. Welke outplacementbegeleiding uw medewerker nodig heeft, bepalen we tijdens een intakegesprek. Op basis daarvan ontvangt u een begeleidingsplan en offerte op maat.

Outplacementtraject
in 3 fases

 

Aan het begin van het individuele traject kijken we hoe het zit met de verwerking en zorgen we dat uw werknemer klaar is voor het inhoudelijke traject. Op hoofdlijnen bestaat dat uit 3 fases. 1. Zelfonderzoek: het vaststellen van capaciteiten, vaardigheden, drijfveren, ambities, etc. 2. Training: aansluitend op wensen en mogelijkheden en gericht op het vergroten van de baankansen. Denk aan gesprekstraining, leren sollicteren, etc. 3. Begeleiding bij het actief solliciteren (vacatures scannen, netwerken, voorbereiden en evalueren, etc.).

GoingConcern

Deze bedrijven gingen u voor

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Going Concern in de praktijk
onze tevreden klanten

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.