Werkervaringsplek

Extra kansen voor werkgever en werknemer

GoingConcern

Werkervaringsplekken bij Going Concern

Bij Going Concern staan we voor actief leren en ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat echte groei plaatsvindt buiten je comfortzone, door nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit is precies wat een werkervaringsplek biedt. Voor meer dan de helft van onze medewerkers die een re-integratietraject starten, is zo'n plek binnen vier maanden een realiteit. Het is een kans om te ontdekken wat je echt kunt en wilt in een veilige, ondersteunende omgeving.
 

Het belang van werkritme en belastbaarheid

Een werkervaringsplek gaat niet alleen over het leren van specifieke vaardigheden. Het is ook een kans om werkritme op te bouwen en je belastbaarheid te vergroten. Dit alles gebeurt in een setting waar de druk van een betaalde baan afwezig is, wat essentieel is voor een soepele terugkeer in het arbeidsproces. Het helpt medewerkers weer deel uit te maken van de maatschappij en het werkproces, waardoor de kans op een succesvolle re-integratie toeneemt.
 

Bied een werkervaringsplek aan

Wij bij Going Concern nodigen bedrijven uit om een werkervaringsplek aan te bieden. Het is een unieke kans om iemand te helpen groeien en tegelijkertijd extra capaciteit op de werkvloer te creëren. Het is een investering in zowel de toekomst van een medewerker als in die van uw organisatie. Een echte win-win-situatie.

Aanmeldformulier
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.