Outplacement

Succesvol richting werk bij een andere werkgever

Going Concern

Op weg naar ander werk
met Going Concern

Stapsgewijs
van werk naar werk

 

Je werkgever heeft ervoor gekozen om je een outplacementtraject aan te bieden: een traject waarin je onder begeleiding van professionals op zoek gaat naar werk bij een andere werkgever. Meestal is er sprake van (dreigend) ontslag, een lastige situatie. Door te kiezen voor professionele en gestructureerde outplacementbegeleiding vergroot je jouw kansen op een passende nieuwe baan of de start van een eigen onderneming. Waarom zou je voor een traject bij Going Concern kiezen?

Going Concern
Going Concern

Persoonlijk, professioneel
prestaties en plezier

 

Vaak geven werkgevers hun medewerkers de keuze uit een aantal outplacementbureaus. Waar let je dan op? Op de P’s. Persoonlijk: het gaat om jou. Om jouw situatie. Om jouw zoektocht naar ander werk. Professioneel: kies voor een deskundige en ervaren partij. Bij Going Concern houden we ons al sinds 2005 bezig met re-integratie en outplacement. Prestaties: let op de resultaten. Hoe groot is de slagingskans? Plezier: Je kunt het je nu misschien nog niet voorstellen, maar een dosis plezier is heel belangrijk in jouw traject.

Individueel maatwerk
dat werkt goed

 

Veel outplacementbureaus kiezen voor een mix van individuele en groepsgerichte begeleiding. Bij Going Concern doen we het anders: we leveren in iedere fase individueel maatwerk. Van intake tot het opstellen van een zoekprofiel, van netwerkgesprekken tot sollicitatietraining: geen klasjes of groepjes. Geen gedeelde aandacht. Onze coaches zijn er voor jou. Op basis van ervaringen en resultaten zijn wij ervan overtuigd dat je zo de outplacementbegeleiding optimaal benut. En jouw kansen op de arbeidsmarkt sterk vergroot. 

Going Concern

Deze bedrijven gingen u voor

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Going Concern in de praktijk
onze tevreden klanten

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.