Re-integratie: wij maken er werk van

De kracht van Going Concern

GoingConcern

Wat wij doen

Re-integratie, dat is wat we doen. We begeleiden werknemers die verplicht op zoek moeten naar een andere baan. Dat geldt zowel bij terugkeer in het arbeidsproces na een (langdurige) periode van verzuim, als bij outplacementbegeleiding. Wat maakt Going Concern uniek? We doen niet aan groepstrajecten en kiezen voor de meerwaarde van individueel maatwerk bij het bepalen wie je bent, wat je kan, wat je wil en hoe je daar kunt komen. Onze een-op-een-begeleiding blinkt uit in een persoonlijke en proactieve aanpak, met een mix van aandacht en activatie. We stimuleren zelfredzaamheid, boosten het zelfvertrouwen en vergroten de kans op succes. 

 

Wat mag u van ons verwachten?

  • Individuele begeleiding
  • Proactieve professionals
  • Grote slagingskans
  • Aandacht en activatie
  • Helder en laagdrempelig traject
  • Duwtjes in de rug
  • Positiviteit, plezier en prestaties

Ons motto

Wij vinden dat het leven bijzonder mooi is. Zoveel mogelijk voordelen met zo weinig mogelijk nadelen. Dat is waar het bij Going Concern om draait, in kleine stapjes je leven steeds leuker maken. Elk stapje is er een, totdat je op een gegeven moment achterom kijkt en denkt: wauw, mijn leven is best fijn!

Wie we zijn

We zijn professionele en ervaren re-integratiespecialisten. We maken ons hard voor iedere werknemer die we begeleiden. Simpelweg omdat we iedereen de kans op die nieuwe baan gunnen. Dus op een geslaagd traject. Het zoeken en vinden van werk is niet alleen maatwerk, maar vooral ook mensenwerk. Wij worden blij van trajecten waarin we groei en ontwikkeling zien. Meer zelfinzicht. Meer zelfvertrouwen. En meer geloof in een nieuwe koers. Dus daar sturen we op. We kijken en luisteren goed en sluiten daar naadloos op aan. We weten wat een werknemer nodig heeft om verder te komen. We focussen op het doel van het traject – het vinden van een andere baan – en daar maken we werk van! 

 

Ons team

GoingConcern

Een greep uit onze klanten

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.