Werkfit worden

Voorbereidend UWV-traject

Going Concern

Fit weer aan het werk
met Going Concern

Werken aan
je toekomst

 

Je ontvangt een uitkering (ZW, WW, WIA en/of WAJONG) en hebt door ziekte lange tijd niet gewerkt. Maar je kunt weer aan de slag! Dan kan het best spannend zijn om op zoek te gaan naar een baan. Om weer actief deel te gaan nemen aan de arbeidsmarkt. Hoe bereid je jezelf goed voor op een leven waarin werk ook weer een (belangrijke) rol gaat spelen? Daar helpen wij je bij. Met het Werkfit-traject van het UWV maken wij je stap voor stap fit(ter) voor een nieuwe werktoekomst. Dat werkt!

Going Concern
Going Concern

Haal het beste
uit jezelf

 

We beginnen met een intakegesprek. We kijken naar (on)mogelijkheden, wensen en ontwikkelpunten. We stellen een re-integratieplan op maat op, dat we aan het UWV voorleggen. In dat plan staat opgenomen wat we gaan doen om jou goed voor te bereiden op die nieuwe baan. Hoe maken we je Werkfit? Na akkoord van het UWV gaan we actief aan de slag, vooral met jouw persoonlijke effectiviteit. Haal het beste uit jezelf, word zelfverzekerder en benut jouw mogelijkheden. Zo maken we de stap naar werk kleiner.

Werkritme en
werkervaring

 

We begeleiden je een-op-een. We zorgen dat je – waar nodig – weer een werkritme opbouwt en komt tot een nieuwe dagindeling. Ben je langere tijd uit het arbeidsproces geweest, dan is ook dat belangrijk. Vaak laten we je weer wennen aan werk met korte stages of een werkervaringsplaats. Dat is een mooie tussenstap op weg naar een betaalde baan. En zo kun jij je in de praktijk ook weer oriënteren op functies en beroepen die je leuk vindt, waar je goed in bent. Zo komt die betaalde baan steeds dichterbij…

Going Concern

Deze bedrijven gingen u voor

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Going Concern in de praktijk
onze tevreden klanten

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.