Naar werk

Stimulerend UWV re-integratietraject 

Going Concern

Effectief op weg
naar andere werk. Met Going Concern

We helpen jou aan werk
en dat doen wij samen

 

Je hebt een uitkering (ZW, WW, WIA en/of WAJONG) en je wilt weer aan de slag! Je bent klaar voor die leuke nieuwe baan, in een werkomgeving die bij je past. Maar het lukt je nog niet om weer aan het werk te komen, wat je ook doet. Dan is het tijd voor een Naar werk-traject van het UWV. De professionals van Going Concern staan voor je klaar en helpen je met de uitvoering van een effectief re-integratieplan. Met een doorverwijzing/akkoord van het UWV gaan wij samen aan het werk. 

Going Concern
Going Concern

Met goedkeuring
van het UWV

 

Voordat we met het traject beginnen, starten we met een intakegesprek. We kijken naar de (on)mogelijkheden, je wensen en ontwikkelpunten. We stellen een passend re-integratieplan op dat we voor akkoord naar het UWV sturen. De kern van dat plan? Wat jij nodig hebt om weer aan het werk te komen. Hoe je jouw kansen vergroot. We beschrijven concreet wat we gaan doen en waar we ons op richten in de begeleiding. Na akkoord van het UWV – dus op de inhoud van het plan en de kosten van het traject - gaan we aan de slag met Naar werk. 

Stapsgewijs
naar een nieuwe baan

 

Het traject bestaat uit 3 verschillende fases. In de onderzoeksfase richten we ons op jou. Wie je bent, wat je kunt, wat je wilt. We bepalen wat we nog moeten doen om je baankansen te vergroten (bijvoorbeeld cursus of scholing). Dan volgt de (sollicitatie) trainingsfase. Solliciteren kun je leren, dus dat doen we. Van vacatures zoeken tot oefenen van een gesprek; wij coachen je een-op-een. De laatste fase is begeleiding tijdens het solliciteren. Persoonlijke coaching op maat, op weg naar die nieuwe baan.

Going Concern

Deze bedrijven gingen u voor

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Going Concern in de praktijk
onze tevreden klanten

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.