Modulaire re-integratie

Voorbereidend UWV-traject

GoingConcern

Fit richting werk
met Going Concern

Werken aan
je toekomst

 

De modulaire re-integratiedienstverlening van UWV is speciaal bedoeld voor mensen met een WIA-, WAO, Wajong- of Ziektewetuitkering. Kortom: ieder die vanuit hun persoonlijke situatie een grotere afstand heeft tot de arbeidsmarkt.

Participatie interventie, het bevorderen van maatschappelijke deelname, praktijkassessment en begeleiding bij scholing zijn de onderdelen die door het UWV re-integratiebedrijf worden aangeboden. Per kandidaat bekijken wij welke dienstverlening past en welke de kandidaat nodig heeft.

GoingConcern
GoingConcern

Haal het beste
uit jezelf


Bij Participatie Interventie werken we samen aan de drie hoofdpunten 'Meer zelfvertrouwen', 'Kwaliteiten ontdekken' en 'Sociale vaardigheden'.

De module 'Participatie Interventie' is altijd één-op-één maatwerk. Tijdens de eerste gesprekken wordt er besproken wat jij nodig hebt om weer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt te komen. Samen maken we dan een plan voor de komende periode. Wij geven jou handvatten om weer in beweging te komen en nieuwe contacten te leggen. Zo kom je steeds weer meer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt.

Haal het beste
uit kennis en mensen om je heen

 

In de module ‘Bevorderen Maatschappelijke Deelname’ werken wij samen met jou aan je zelfvertrouwen, zelfbeeld, motivatie en het stellen van grenzen. Jouw sociale activiteiten staan hierin centraal zodat je met andere mensen goed leert omgaan en je als een vis in je nieuwe (werk) omgeving voelt. 

Bij ‘Bevorderen Kennis en Kunde’ brengen wij jouw kennis en 'wat jij kan' in beeld door allerlei korte testen. Deze testen voer je samen met jouw coach uit. Dit vormt de basis van werk dat jij kan en ook leuk vindt. Je gaat deelnemen aan gestructureerde activiteiten. Bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk, sporten en kleine klusjes in groepsverband. 

Samen verhogen wij jouw weerbaarheid en jouw mogelijkheden om te gaan werken. Zo komt die betaalde baan steeds dichterbij…

GoingConcern

Deze bedrijven gingen u voor

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Going Concern in de praktijk
onze tevreden klanten

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.