Loopbaanbegeleiding

Voel je weer sterk in je werk 

GoingConcern

Efficiënt in jouw werk
met Going Concern

Loopbaancoaching
op weg naar meer plezier in je werk

 

Je loopt al een tijd met vragen over je huidige functie. Heb je wel de baan die bij jou past? Ben je niet jouw baan ‘vergroeid’.  Fitting on the job? Je wilt het roer om gooien maar weet je niet waar te beginnen? Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Maar kun je hier nog geen antwoord op geven. 

Going Concern gaat graag met jou het gesprek om samen met jou de juiste richting kunnen vinden zodat jouw werk weer bij jou past.

GoingConcern
GoingConcern

Fitting on your job
duidelijk richting aan je carrière

 

Door inhoudelijk met elkaar in gesprek te gaan achterhalen wij waar het in jouw huidige werk wringt. Wij kijken naar jouw kennis, kunde, ambities, mogelijkheden en wensen. Dit vormt de basis voor een prachtig toekomstplan en geven jou inzicht hoe dit te bereiken. Samen stellen we concrete doelen op en maken deze ook voor jou haalbaar. Wij geven jou de leidraad en de handvaten om hiermee zelf aan de slag te gaan: een fijne passende nieuwe baan.

Een persoonlijke
en proactieve aanpak

 

Onze begeleidingstrajecten worden voor jou volledig op maat gemaakt. Wij werken alleen op basis van individuele begeleiding, één-op-één dus, zodat je alle aandacht van jouw coach krijgt.

Going Concern bestaat uit een ervaren team van meerdere enthousiaste coaches, dus je krijgt altijd iemand waar jij je goed bij voelt.

 

GoingConcern

Deze bedrijven gingen u voor

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Going Concern in de praktijk
onze tevreden klanten

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.