Kunnen wij jou helpen?

Tweede spoor, Outplacement, UWV Naar Werk, UWV Werkfit, Outplacement, Arbeidsdeskundig Onderzoek, Loopbaanbegeleiding... alles onder een dak. Natuurlijk kunnen wij jou helpen!

Efficiënt naar
werkhervatting

Plan een vrijblijvend gesprek. Binnen 24 uur contact!
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
GoingConcern

Re-integratie
zonder zorgen

 

Jij als werkgever en de werknemer worden vanaf de eerste dag tot en met de werkhervatting ontzorgd en gecoacht. Onze re-integratie experts zijn snel in te vliegen, maakt zich het dossier eigen en verzorgt adequate begeleiding en de re-integratie naar nieuw werk. Door onze ruime ervaring nemen wij in ons advies de ‘best practices’ mee die van toepassing is op de vraag. 

 

Een persoonlijke
en proactieve aanpak

 

Voor een geslaagde re-integratie naar passend werk is een individuele aanpak cruciaal; focus in een vroeg stadium op een persoonlijk plan. Door onze persoonlijke coaching, training en re-integratiebegeleiding stimuleren wij proactief het arbeidsperspectief en zorgen ervoor dat u / uw werknemers snel én duurzaam kunnen re-integreren op de arbeidsmarkt. Want hoe korter iemand 'uit de running' is, hoe sneller weer aan het werk in een passende functie. 

 

Vrijblijvend gesprek

GoingConcern
GoingConcern

De voordelen
voor kleine en grote bedrijven

 

Terwijl maatwerk vroeger voorbehouden was aan grote organisaties, profiteren ook steeds meer kleine ondernemers van gerichte diensten. Dit dankzij onze landelijke maar ook lokale dienstverlening. En de unieke samenwerking met partner Arbo Concern, voor optimale efficiëntie op het gebied van ziekteverzuim, vitaliteit en re-integratie, vanuit een enkel goed georganiseerd loket. Dat is efficiënt en persoonlijk.

Deze bedrijven gingen u voor

Van der Valk
Hartstichting
McDonalds
GateGourmet
Praxis
Yamaha

Heeft u nog vragen,
of wilt u vrijblijvend advies?


We vertellen u graag meer over onze aanpak en resultaten. Daar zijn we trots op. Maar liever horen we waar u behoefte aan heeft. Hoe we u kunnen helpen in de huidige situatie. Ook zakendoen met Going Concern? Dat werkt aanwijsbaar beter! 

.